Black FridayBlack Friday

Black Friday 2023: Geweldig speelgoed in de aanbieding.

Black Friday 2024: Speelgoed in the aanbieding met hoge korting.

Black Friday is een van de nieuwste evenementen die we hebben overgenomen van het Noord-Amerikaanse continent. In de VS is Black Friday de grootste winkeldag van het jaar geworden met waanzinnige deals voor alles, van waspoeder en elektronica tot sportuitrusting, kleding, auto's en speelgoed. Een dag na Thanksgiving - waar ze een grote consumptie kalkoen ophebben- kopen de Amerikanen voor de rest van het jaar in- en natuurlijk speciaal voor December. Black Friday in 2024 is op 29 november.

 

Heb je gehoord van de Black Friday-belofte van de ToyAcademy speeltantes?

Heb je een loopfiets, een poppenhuis, een bordspel of een grote giraffeknuffel voor de volle prijs gekocht bij Toyacademy, en zie je even later dat het op Black Friday bij ons in de aanbieding is? Voel je dan niet rot dat je een geweldige deal hebt gemist - we zijn blij dat je je speelgoed vroeg hebt gekocht, en we willen je er graag voor belonen. Stuur ons daarom een e-mail met je bestelnummer en informatie over welk artikel nu is afgeprijsd. Wij sturen je dan een tegoedbon die je de volgende keer dat je bij ons winkelt kunt gebruiken.

* OPMERKING! ToyAcademy neemt voorbehoud op uitverkochte artikelen die niet nabesteld kunnen worden. Daarnaast wijzen wij je erop dat je niet kunt profiteren van de Black Friday aanbiedingen in combinatie met andere kortingsovereenkomsten. Het is dus een heel goed idee niet te lange te wachten mocht je al speelgoed in gedachten hebben! We wijzen er ook op dat er in verband met Black Friday extra levertijd moet worden verwacht, aangezien de vervoerders het erg druk zullen krijgen!

Een goede Black Friday toegewenst.

 

Cyber Monday: Goedkoop speelgoed in de aanbieding!

Nu is er weer een mogelijkheid om prachtig kwaliteitsspeelgoed te kopen voor minder geld. Want Cyber Monday is nu ook een evenement dat veel webwinkels hebben gekozen toe te voegen aan de grote kortingsdagen.

Cyber Monday kwam in 2005 naar voren als een uitdrukking. Sommige marketing medewerkers in de Verenigde Staten hadden ontdekt dat de maandag na Thanksgiving een van de grootste dagen van online winkelen van het jaar was.

Mensen die tijdens het Thanksgiving-weekend vrij waren en naar familie waren geweest in landelijke Amerikaanse staten waar weinig of geen internetverbinding was, gingen maandag weer aan het werk.

Met een snelle internetverbinding op de werkplek op maandag konden ze eindelijk alle kleding, schoenen en speelgoed voor de kinderen kopen die ze tijdens de vakantie in de etalages hadden bekeken. Dat is althans de verklaring die marketing medewerkers geven voor de term "Cyber" - want de uitverkoop op Cyber Monday is alleen online in tegenstelling tot Black Friday, wat ook een grote dag is voor reguliere, fysieke winkels.