Black Friday 2022: Geweldig speelgoed in de aanbieding.

Black Friday 2022: Speelgoed in the aanbieding met hoge korting.

Black Friday is een van de nieuwste evenementen die we hebben overgenomen van het Noord-Amerikaanse continent. In de VS is Black Friday de grootste winkeldag van het jaar geworden met waanzinnige deals voor alles, van waspoeder en elektronica tot sportuitrusting, kleding, auto's en speelgoed. Een dag na Thanksgiving - waar ze een grote consumptie kalkoen ophebben- kopen de Amerikanen voor de rest van het jaar in- en natuurlijk speciaal voor December. Black Friday in 2022 is op 25 november.

 

Heb je gehoord van de Black Friday-belofte van de ToyAcademy speeltantes?

Heb je bij ToyAcademy een loopfiets, een poppenhuis, een bordspel of een grote giraffe teddybeer voor de volle prijs gekocht en vervolgens ontdekt dat deze op Black Friday bij ons in de aanbieding is?

Wees dan niet teleurgesteld dat je een goede aanbieding hebt gemist. We zijn blij dat je ruim van tevoren speelgoed voor December hebt gekocht en daarvoor willen we je belonen. Neem contact met ons op met je factuur- of bestelnummer en wij zorgen ervoor dat je alleen betaalt voor de Black Friday-prijs van het speelgoed.

* OPMERKING! ToyAcademy neemt voorbehoud op uitverkochte artikelen die niet nabesteld kunnen worden. Daarnaast wijzen wij je erop dat je niet kunt profiteren van de Black Friday aanbiedingen in combinatie met andere kortingsovereenkomsten. Het is dus een heel goed idee niet te lange te wachten mocht je al speelgoed in gedachten hebben! We wijzen er ook op dat er in verband met Black Friday extra levertijd moet worden verwacht, aangezien de vervoerders het erg druk zullen krijgen!

Een goede Black Friday toegewenst.

 

Cyber Monday: Goedkoop speelgoed in de aanbieding!

Nu is er weer een mogelijkheid om prachtig kwaliteitsspeelgoed te kopen voor minder geld. Want Cyber Monday is nu ook een evenement dat veel webwinkels hebben gekozen toe te voegen aan de grote kortingsdagen.

Cyber Monday kwam in 2005 naar voren als een uitdrukking. Sommige marketing medewerkers in de Verenigde Staten hadden ontdekt dat de maandag na Thanksgiving een van de grootste dagen van online winkelen van het jaar was.

Mensen die tijdens het Thanksgiving-weekend vrij waren en naar familie waren geweest in landelijke Amerikaanse staten waar weinig of geen internetverbinding was, gingen maandag weer aan het werk.

Met een snelle internetverbinding op de werkplek op maandag konden ze eindelijk alle kleding, schoenen en speelgoed voor de kinderen kopen die ze tijdens de vakantie in de etalages hadden bekeken. Dat is althans de verklaring die marketing medewerkers geven voor de term "Cyber" - want de uitverkoop op Cyber Monday is alleen online in tegenstelling tot Black Friday, wat ook een grote dag is voor reguliere, fysieke winkels.