Marvin's Magic

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs
-
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Marvin's Magic is een leverancier van goochelspullen en goocheltrucs die we maar al te graag in ons assortiment van leerspeelgoed hebben. Want magie, goochelaars en trucs zijn spannend en geschikt voor iedereen! Moderne goochelaars zoals Hans Kazan slagen erin magie leuk en toegankelijk te maken, en ze inspireren kinderen om aan de slag te gaan met de vele oefen-uren die nodig zijn om echt heel goed te worden in goochelen.

Er wordt gezegd dat het 10.000 uur duurt om ergens een expert in te worden. Maaaaaaar- dat kan sneller hoor. Marvin's Magic verkooopt zowel trucjes die indruk maken met behendigheid en vindingrijkheid na 3-4 pogingen, als trucjes die iets meer uitdagend zijn voor de fijne motoriek.

Een van de dingen die we zo leuk vinden aan magie is de combinatie van fijne motoriek, creativiteit, verbeeldingskracht en presentatie. Er is moed nodig om op te staan en voor de klas of op oma's verjaardag te goochelen. Maar dit soort optredens ontwikkelen het zelfrespect van je kind, want als het in een veilige omgeving gebeurt, beleeft je kind succes door te oefenen en mensen blij te maken. Handig voor later tijdens presentaties op school.

Marvin's Magic heeft veel verschillende trucjes, een toverhoed, toverstaf en zelfs goocheltrucs met de nieuwste smartphone technologie. Bekijk ons assortiment hierboven.