Kinderfeets | Koop houten loopfietsen, kinderwagens, kinderboards - Toyacademy

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs
-
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Kinderfeets' loopfietsen, kinderwagens en ander motoriekspeelgoed

Kinderfeets is een Nederlands merk dat houten speegoed ontwerpt dat de beweging en het spel van kinderen stimuleert. Ons Kinderfeets-assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot kinderwagens en ander speelgoed dat de grove motoriek versterkt en kinderen helpt de wereld te ontdekken.

Is het speelgoed van Kinderfeets duurzaam?

Kinderfeets probeert een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld door een deel van de winst van het bedrijf te doneren aan de organisatie 'Trees for the Future'. Veel van het speelgoed van Kinderfeets is gemaakt van bamboe, dat steeds regenereert, veel CO2 opneemt en sneller groeit dan andere houtsoorten. Dat maakt dat het gebruik van bamboe voordeliger is voor het klimaat. Kinderfeets maakt ook gebruik van verf en lak op waterbasis om het milieu te beschermen.

Daarom berg je speelgoed en loopfietsen van dit merk het beste binnen op.

Het loopfietsproject van een Nederlandse vader

Kinderfeets begon als het idee van een Nederlandse vader om een mooie loopfiets voor zijn kind te bouwen, en het zo mooie avonturen te laten beleven.

Wat begon als een project om een enkele ​​houten loopfiets te maken, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat jonge kinderen overal inspireert om hun evenwichtszin en grove motoriek te stimuleren en tegelijkertijd hun zelfvertrouwen te vergroten. Met Kinderfeets kan je kind wegzoeven op een loopfiets, zijn of haar evenwicht de baas blijven op een balansbord, of oefenen met staan en de eerste stapjes zetten met een Kinderfeets kinderwagen.

De loopfietsen van Kinderfeets zijn het startpunt voor je kleine racer op het gebied van evenwicht en coördinatie. Met de brede banden en het geweldige ontwerp staat de eerste fiets van je kind garant voor urenlang buitenplezier.

Wij hebben de 2-in-1 Tiny Tot loopfiets in onze schappen. Op deze houten driewieler kan je kind beginnen met het vinden en bewaren van zijn of haar balans. Naarmate het zelfvertrouwen toeneemt en de evenwichtszin van je kind aan meer uitdaging toe is, bouw je het model eenvoudig om tot een (tweewielige) loopfiets waar je kind mee kan rondrijden tot het een jaar of drie is. De hoogte van het zitje is verstelbaar, zodat deze zowel onder de bips van een 1-jarige, een 2-jarige en een 3-jarige past.

Hoe onderhoud je het houten speelgoed van Kinderfeets?

Het speelgoed van Kinderfeets is gemaakt van bamboe-, berken- of beukenhout. Ook zijn de loopfietsen voorzien van veiligheidshandgrepen, en banden die je niet hoeft op te pompen - waardoor het racen wel zo makkelijk gaat.

Het speelgoed is behandeld met lak op waterbasis die beter is voor het milieu, maar niet bestand is tegen weer en wind. Het is daarom belangrijk om je speelgoed na gebruik weer mee naar binnen te nemen, waar het beter beschut is tegen de elementen. Veeg als je binnenkomt ook de regen van de loopfiets, als je 10 seconden de tijd hebt. Het hout 'ademt' en gedijt het beste in droge omgevingen.

Kinderfeets' maataanbevelingen

  • Loopfietsen: Over het algemeen raden wij loopfietsen aan vanaf ongeveer 2 jaar, of wanneer je kind minimaal 85 cm lang is. Maar van de Tiny Tot van Kinderfeets heeft je kind al vanaf 1 jaar plezier. Want zoals gezegd kun je de loopfiets eerst gebruiken als driewieler, waarbij je kind gemakkelijk zijn of haar evenwicht kan bewaren zonder om te vallen.
  • Kinderwagens: Deze zijn ideaal voor de allerkleinste avonturiers, en ze kunnen vaak al gebruikt worden wanneer je kind zijn of haar eerste stapjes zet. Een iets ouder kind kan heerlijk gaan wandelen met diens teddyberen of ander speelgoed in de wagen.
  • Balance Boards: Dit speelgoed groeit echt met je kind mee. Je dreumes kan zittend heen en weer wiegen en over het bord kruipen, terwijl je oudere kind zijn of haar grenzen kan verleggen en staand kan balanceren of het bord kan gebruiken als onderdeel van een hindernisbaan.