Prachtige Connetix bouwtegels en ballenbanen in pastelkleuren.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs
-
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Connetix Pastel

Met pastelkleurige Connetix-tiles bouw je mooie magnetische constucties in heerlijke pastelkleuren. Bouwt jouw kind prachtige symmetrische mozaïeken, de hoogste toren, een regenboog of misschien wel een ballenbaan? Bouw eenvoudig met de pastelkleurige magneetstukken. Met de magnetische tegels van Connetix kun je zowel leuke figuren, prachtige torens als de mooiste mozaïeken maken die rechtop kunnen staan. Bovendien wordt de woonkamer magisch verlicht als je kind op de vensterbank bouwt en de zonnestralen erdoorheen schijnen.

Ben je op zoek naar een Connetix ballenbaan in pastelkleuren?

Connetix onderscheidt zich van bijvoorbeeld Magna-Tiles en Magformers doordat ze ook onderdelen hebben waarmee je een magnetische ballenbaan kunt bouwen. Een briljante toevoeging die je kind nog meer mogelijkheden biedt qua bouwen. Je kind kan zelf een ballenbaan ontwerpen en ontdekken hoe de onderdelen in elkaar geklikt moeten worden en hoe je de hellingonderdelen aan elkaar moet bevestigen zodat de bal naar beneden rolt.

Als je een ballenbaanset van Connetix in pastel (of in andere kleuren) koopt, dan zal je kind hier urenlang bouwplezier van hebben. Kinderen kunnen urenlang bezig zijn met het oppakken en neerleggen van de bal terwijl ze kijken hoe deze langs de glijbaan naar beneden rolt.

Een tip bij het kiezen van een Connetix ballenbaan.

Moet het parcours/de baan een bepaalde lengte hebben - of wil je dat hij in twee verschillende banen kan worden opgesplitst? Dan raden wij je aan om een set Connetix ballenbaan én een set pastelkleurige Connetix tiles te kopen. Dan heb je een bouwstukken om een mooie, grote ballenbaan te bouwen. Je kunt ook een ballenbaan met een van onze kleinere pastelkleurige ballenbaansets bouwen. Maar de constructie wordt stabieler en is leuker om mee te spelen als je meerdere vierkante Connetix-pasteltegels hebt.

Heeft je kind al Magna-Tiles? Hoera, want dan heb je alleen nog een pastelkleurige Connetix ballenbaan nodig om de ballen naar beneden te laten rollen. Magna-Tiles en Connetix passen goed bij elkaar, omdat ze ongeveer dezelfde maat hebben en de magneten op dezelfde plekken zitten.

Connetix Pastel Mega

Bij ToyAcademy vind je Connetix Pastel sets in verschillende maten. Als je kind deze megagrote stukken ziet, zal hij/zij meteen een gat in de lucht springen, maar ze zijn wel wat duurder. Als je op zoek bent naar een wat kleiner cadeau, iets kleins voor onderweg of op vakantie, kies dan voor een kleinere set dan de Connetix pastel mega. In de megaset zitten magnetische bouwtegels in verschillende maten en kleuren , maar er zijn ook kleinere sets die dat hebben. Vergeet niet dat je Connetix en Magna-Tiles kunt combineren, dus als je al Magna-Tiles hebt, dan kan je kind deze bij het bouwen van een Connetix ballenbaan gebruiken.