Voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Bedrijf:naam NL: ToyAcademy

Telefoon: +31 108080750

VAT: DK 31270529

E-Mail: info@toyacademy.nl

Contactadres Nederland: Steenbakkerij 53

NL - 2913 LJ Nieuwerkerk aan de IJssel

 

Privacyverklaring

ToyAcademy, gevestigd aan Steenbakkerij 53, NL - 2913 LJ Nieuwerkerk aan de IJssel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.toyacademy.nl/

Steenbakkerij 53

NL - 2913 LJ Nieuwerkerk aan de IJssel

 +31 108080750

Jane Vestergaard is de Functionaris Gegevensbescherming van ToyAcademy, zij is te bereiken via jane@legeakademiet.dk.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

ToyAcademy verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website is er niet op gericht gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@toyacademy.nl. Dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

ToyAcademy verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- ToyAcademy verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

ToyAcademy neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ToyAcademy) tussen zit. ToyAcademy gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

ToyAcademy bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 5 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

ToyAcademy verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. ToyAcademy blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

ToyAcademy gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via info@toyacademy.nl. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@toyacademy.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. ToyAcademy zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

ToyAcademy wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

ToyAcademy neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@toyacademy.nl

 

Service en product reviews

Ter evaluatie van onze klantenservice en producten werken wij samen met een extern bedrijf, Trustpilot A/S. Via hun review platform verzamelen en publiceren wij de reviews van onze klanten. Om deze reviews te vergaren, stuurt Trustpilot een uitnodiging via email naar onze klanten. Voor het samenstellen van deze email geven wij Trustpilot toestemming om de naam, het email adres en aankoop product te gebruiken voor enkel en alleen dat doeleinde.

 Meer informatie over hoe Trustpilot met persoonlijke data omgaat, vind je hier.

Certificaten

Alle speelgoed-artikelen in Nederland zijn verplicht het CE-label te dragen. Dit betekent dat het artikel is gekeurd volgens een Europese standaard, de CE-norm. Dit houdt in: Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder i.v.m. mogelijke kleine onderdelen. Bij artikelen wettelijk goedgekeurd voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt expliciet een leeftijd vermeld in de folder en op de site voor welke leeftijd het betreffende artikel geschikt is.

Betalingsmogelijkheden

-Ideal

-Visa/Mastercard

-Pay-pal

De factuur van jouw bestelling ontvang je per email. Wanneer je kiest voor betaling op rekening, moet je het factuurbedrag overmaken op bankrekeningnummer FI95 1820 3000 0605 33, o.v.v. jouw klant-en factuurnummer! We sturen je bestelling pas op wanneer we de betaling ontvangen hebben. 

Als je bestelt namens een instelling moet je het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket overmaken. 

 

Voor betalingen uit het buitenland:
IBAN-nummer: FI95 1820 3000 0605 33
BIC-code: NDEAFIHH

 

Bestelling & Levering

 

We bieden de mogelijkheid om een bestelling te laten bezorgen bij jou thuis, op je werkplaats of bij een GLS Pakketpunt bij jou in de buurt.

Voor actuele informatie over de leveringstijden en service van GLS, verwijzen wij je naar hun website: https://gls-group.eu/NL/nl/home

 

Wij versturen alle zendingen als pakket, zodat ze in geval van verlies altijd zijn verzekerd. Om een snelle en veilige verzending te kunnen blijven garanderen, brengen wij een deel van de verzendkosten in rekening.

Verzendkosten binnen Nederland
Orders vanaf € 35,- worden GRATIS bezorgd.
Voor een bestelling minder dan € 35,- betaal je € 4,99 aan verzendkosten.

De verwachte levertijd met GLS is 2-4 werkdagen.

 

In de volgende gevallen zal de levertijd langer zijn:

-Bestellingen naar Nederlandse eilanden worden 1 á 2 werkdagen later bezorgd i.v.m. de boot-overtocht.

-Als je nog openstaande facturen hebt, wordt er gewacht met verzending tot de openstaande facturen zijn voldaan.

-Let op: Als je een artikel hebt besteld dat wij moeten bijbestellen, wordt gewacht met het verzenden van de order totdat de bestelling helemaal compleet is.

-Grote bestellingen worden als palletzending verstuurd.

Garantie

Controleer je bestelling direct na ontvangst. In het geval van breuk of manco (aantal ontvangen stuks is minder dan vermeld op de pakbon) sturen wij je zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen op. Wanneer je na het in gebruik nemen van het speelgoed nog tegen klachten aanloopt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen in overleg zoeken naar de best passende oplossing.

Ter bescherming van jou als koper is de Wet "Kopen op Afstand" door de overheid in het leven geroepen. (In de wet staat dat je 14 werkdagen bedenktijd krijgt als je een product op afstand koopt.) Je kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat je wilt hebben. ToyAcademy hanteert een termijn van 30 dagen bedenktijd waarin je artikelen retour mag sturen. Wil je het product toch niet hebben? Dan kun je je geld terugkrijgen als je het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. Jouw bedenktijd gaat in zodra je het product ontvangt.

 

Retourneren

Terug sturen

Wanneer je niet tevreden bent over het product of je hebt je bedacht, dan is het mogelijk om het product te retourneren.

De kosten voor het terugsturen van het product zijn € 3 - de prijs dekt het gebruik van het retourlabel - de prijs wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Als er een nieuw artikel wordt besteld, is de retourzending gratis. Noteer eenvoudig het ordernummer van de retourorder op je nieuwe bestelling in het opmerkingenveld tijdens de betaling (Vergeet niet een nieuwe bestelling te plaatsen voordat we de geretourneerde goederen bij ons terugkrijgen).

Retourlabel

Hier kan je het retourlabel downloaden. Bij problemen of vragen, neem gerust contact met ons op via info@toyacademy.nl

Je hebt 30 dagen om de ontvangen producten terug te sturen; deze 30 dagen tellen vanaf de dag van ontvangst. Als het gaat om het terug sturen van een cadeau, dan kan je contact met ons opnemen en dan kan de retourtijd eventueel verlengd worden. Voor de aankoop van Sinterklaascadeaus die zijn gekocht tussen 1 oktober en 5 december, geldt de regel dat ze kunnen worden geretourneerd tot en met 10 januari.

 

Terugbetalen

Wij storten het geld terug naar de rekening waar het geld van is afgeschreven. Mocht je het geld op een andere rekening willen ontvangen, stuur ons daar een mailtje over. (Dit verlengt de terugbetaling met ca. 14 dagen). Het bedrag wordt teruggestort wanneer wij het product hebben ontvangen en hebben goed gekeurd; wij controleren de staat van het product zodat wij het nogmaals kunnen verkopen.

 

Klachten & vragen

Klachten of verkeerde levering

Neem bij een klacht of verkeerde levering altijd contact met ons op, wij hoeven namelijk niet alle producten te retourneren. Schrijf een e-mail naar info@toyacademy.nl waarin je het eventuele probleem beschrijft met foto of video. Dan beoordelen wij of het artikel naar ons teruggestuurd moet worden.

Gebruik het bijgevoegde retourlabel bij een klacht of verkeerde levering alleen als je een ok van ons hebt. Stuur je een artikel terug met je eigen label, dan vergoeden wij de kosten hiervan niet.

Vragen?

Bij onduidelijkheid kan je ook gerust contact opnemen met onze klantenservice door een mailtje te sturen naar info@toyacademy.nl of bel met onze klantenservice op het telefoonnummer +31 (0) 180-393 545.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief 21 % BTW. (kleur- en leesboekjes zijn incl. 9% BTW vermeld)

Artikelen uitsluitend verkrijgbaar via internet.

  • Levering zolang de voorraad strekt.
  • In het geval van een verkeerd vermelde prijs voor een artikel in onze webwinkel kan de correcte prijs alsnog aan u worden gefactureerd. Dit kan gebeuren als het artikel voor € 0,00 op de site wordt aangeboden. Dan kunt u ervan uitgaan, dat de genoemde prijs incorrect is en u alsnog het juiste bedrag gefactureerd krijgt. ToyAcademy behoudt zich het recht voor om de correcte bedragen aan u te factureren.

Algemene Voorwaarden voor http://www.toyacademy.nl/

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van http://www.toyacademy.nl/ , zoals deze beschikbaar is gesteld door ToyAcademy. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan je aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ToyAcademy is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ToyAcademy.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met ToyAcademy te mogen claimen of te veronderstellen.

ToyAcademy streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op http://www.toyacademy.nl/ onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. ToyAcademy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van http://www.toyacademy.nl/ op deze pagina.