&noscript=1 />

FableWood magnetische dieren van walnoothout

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs
-
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Voeg toe aan verlanglijst
  FableWood - Magnetisch houtspeelgoed - Eendje FableWood - Magnetisch houtspeelgoed - Eendje
  FableWood - Magnetisch houtspeelgoed - Eendje

  6 blokjes magnetisch walnoot- en essenhout. Steun de herbebossing in de wereld.

  € 26,00
  Tijdelijk uitverkocht
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  FableWood - Magnetisch houtspeelgoed - Pinguin FableWood - Magnetisch houtspeelgoed - Pinguin
  FableWood - Magnetisch houtspeelgoed - Pinguin

  5 delig walnoot- en essenhout. Steunt de herbeplanting van bossen.

  € 45,50
  Tijdelijk uitverkocht
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

FableWood magnetische houten dieren

Prachtige ontwerpen waar je mee kunt spelen. FableWood magnetische dieren combineren prachtig design met speelgoeddieren. Zoals de oprichters zeggen, moet je design ervaren en voelen - het is niet alleen om naar te kijken. Het Deense bedrijf begon als een kickstarter-project: crowdfunding heeft ervoor gezorgd dat FableWood nu verschillende dieren van walnotenhout verkoopt.

FableWood - een Deens bedrijf dat dankzij crowdfunding is ontstaan

FableWood is opgericht door de Denen Kristian en Rasmus, die een magnetische krokodil, gorilla en een vogel hadden ontworpen. De twee jongens dienden hun houten dieren project in bij kickstarter om te kijken of er interesse voor was. Dat was er zeker! In de zomer van 2021 had FableWood meer dan 1 miljoen Deense kronen ingezameld. De prachtige houten dieren hebben ook hun weg naar ToyAcademy gevonden, want we vinden de zachte vormen en de vele manieren waarop je de stukken in elkaar kunt zetten erg prettig, origineel en mooi.

FableWood versterkt de fantasie en de tastzin

Door te spelen met de houten dieren van FableWood leert je kind over de anatomie van dieren. De achterpoten van de beer zitten bijvoorbeeld anders vast als hij zit. Je kunt ook meerdere dieren kopen en je eigen houten fantasiedier samenstellen. Misschien ziet de kop van een beer er leuker uit op het lichaam van een vogel. En als je de kop van de vogel op het lichaam van de krokodil zet, lijkt het dier op een dinosaurus;-)

Spelen met FableWood stimuleert de nieuwsgierigheid, fantasie en fijne motoriek van je kind. Het is een goede training voor de fijne motoriek van de vingers die je gebruikt om je veters te leren strikken, zelf je jas dicht te ritsen of een splinter uit je vinger te halen. Tegelijkertijd ontwikkelt het spelen van een rollenspel met de dieren de sociale vaardigheden, als je je de wereld voorstelt door de ogen van een vogel, pinguïn of gorilla.

Ook baby's kunnen al met de FableWood dieren spelen. Ze zullen zich verwonderen over het feit dat de stukken door de magneten aan elkaar vast blijven zitten. De onderdelen zijn groot genoeg dat ze geen verstikkingsgevaar vormen. En de zacht houten dieren voelen prettig aan. Kleine kinderhandjes, die de pincetgreep nog niet beheersen, kunnen ze gemakkelijk vastpakken.

Door het aanraken en voelen van de verschillende structuren van de prachtige houten dieren wordt de tastzin van je kind versterkt. En we weten nu dat een aangename stimulatie van de tastzintuigen goed is voor het welzijn van kinderen (en volwassenen) en stress helpt te verminderen. Je kind mag de FableWood dieren dus gerust knuffelen!

Voor elk verkocht houten dier plant Fablewood 5 bomen

De dieren van FableWood worden in Vietnam met veel zorg voor de natuur en de werknemers geproduceerd. Voor elk verkocht dier worden in samenwerking met Eden Reforestation Projects 5 nieuwe bomen geplant. Bij deze organisatie werken inwoners uit kwetsbare, lokale gebieden. Ze planten nieuwe bomen, waardoor ze een vast inkomen hebben.

Tot nu toe hebben Fablewood en Eden Reforestation Projects in de herfst van 2021 meer dan 150.000 bomen geplant. Dat is toch fantastisch?

Heb je een kind dat over overconsumptie en de klimaatcrisis begint te vertellen als een familielid om een verlanglijstje vraagt? Of koop jij stiekem een paar nieuw sokken waarvan je het label verwijdert en zegt dan dat je het in de kringloopwinkel gekocht hebt? Dan zijn de houten dieren van FableWood een geweldig idee.

Op deze pagina vind je het aanbod van FableWood dieren van ToyAcademy.