Mooie Connetix bouwplaten in vele kleuren

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs
-
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Connetix baseplates maken de constructies van je kind stabieler.

Wanneer je kind z'n bouwwerken met Connetix of Magna-Tiles op een bodemplaat bouwt, staan de constructies steviger.

Connetix-baseplates zijn mooie, slijtvaste en magnetische bouwplaten waarmee je originele bouwwerken kunt maken. Ze zijn gemaakt van sterk ABS-plastic die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zodat je er prachtige bouw- en kunstwerken op kunt bouwen.
In de bouwplaten zitten magneetjes, waardoor de magnetische bouwtegels er stabiel op blijven staan.

De baseplates hebben verschillende kleuren, zodat kinderen er prachtige bouw- en kunstwerken mee kunnen bouwen. En ze kunnen worden uitgebreid tot een grotere ondergrond, zodat je kind z'n bouwsels kan uitbreiden. Connetix heeft magnetisch constructiespeelgoed naar een hoger niveau getild, zodat kinderen over de hele wereld fantasierijk kunnen bouwen en spelen. Het is leuk, leerzaam en stimulerend - een perfecte keuze voor nieuwsgierige kinderen.

Hoe leren kinderen STEM vaardigheden met het magnetisch bouwspeelgoed van Connetix?

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Math - de belangrijkste vaardigheden van onze moderne tijd. We gebruiken STEM om oplossingen voor serieuze problemen te vinden en we doen er geweldige uitvindingen mee - van vliegende auto's tot nieuwe medicijnen. Je kind kan zelf dingen knutselen, experimenteren met rekenen/wiskunde en zelfs sterrenkijken. Lees meer over STEM in onze blogpost.

STEM-speelgoed biedt kinderen een hele nieuwe en opwindende reeks mogelijkheden. Ze kunnen robots bouwen, experimenteren met scheikunde of zelfs een ruimteraket van magnetische bouwtegels maken. Zowel met Magna-Tiles, Connetix als Magformers kan je kind prachtige ruimtevaartuigen bouwen. STEM-speelgoed is niet alleen leerzaam, je kunt er ook van alles mee creëren. Je kunt zelf iets verzinnen of videogames programmeren - voor elke tech-liefhebber zit er wel iets leuks bij.

Als je kind Connetix baseplates met andere Connetix of Magna-Tiles bouwtegels combineert, kan de ballenbaan of het bouwwerk nog hoger worden. Je kind maakt kennis met versnelling en kinetische energie wanneer de ballen in de Connetix-ballenbaan steeds sneller naar beneden rollen.
Zelfs de hond zal versteld staan als de ballen rondsuizen - dus wees voorzichtig als je kind klaar is met spelen zodat jullie trouwe viervoeter niets omstoot. De Connetix baseplates kunnen met een vochtige doek en wat zeep worden afgenomen, maar stop ze niet in de vaatwasser en dompel ze nooit onder in water. Daar kunnen de magneten niet tegen.

Connetix Baseplates, voor creatief bouwen en spelen.

Het lijdt geen twijfel dat kinderen graag creatief bezig zijn.

Als je kind een springschans in de aardappelpuree bouwt, is hij/zij creatief bezig.

Wanneer je van de Middellandse Zee naar de Noordzee springt (van de tafel op de bank), dan gebruikt je kind z'n fantasie.

Als je kind met boter wol op de hoofden van de pop plakt is het ook creatief.

Wanneer de muur van jullie woonkamer met graffiti-of kinderhandschrift in spiegelbeeld bedekt is, met kôhl-potlood of vingerverf geschreven, dan is er nog steeds sprake van (misschien een beetje misplaatste) creativiteit.

Is je kind soms net iets té creatief, zorg dan voor leuk speelgoed dat de creatieve drang van je kind bevredigt, zonder vervelende gevolgen voor je meubels en interieur. Hier zijn het magnetische constructiespeelgoed, de ballenbanen en baseplates uitermate geschikt voor.

Je kind kan steeds weer iets nieuws bouwen, bv. in 2D tegen een raam, in 3D op de vloer en ook ballenbanen - op de Connetix-bouwplaten blijven de bouwwerken stevig staan.