Appelschiller - Maak zelf appelchips
Als je nog appels over hebt, dan komt deze schiller van pas.
Je kan deze aan de tafel bevestigen door middel van de rubberen zuignap.
- Observatie
- Zelfbehulpzaamheid
- 0 maanden
- 3 maanden
- 6 maanden
- 9 maanden
- 1 jaar
- 18 maanden
- 2 jaar
- 2,5 jaar
- 3 jaar
- 4 jaar
- 5 jaar
- 6 jaar
- 7 jaar
- 8 jaar
- 9 jaar
- 10 jaar
- 11+ jaar
- Senior
Als je nog appels over hebt, dan komt deze schiller van pas.
Je kan deze aan de tafel bevestigen door middel van de rubberen zuignap. Verwijdert ook het klokhuis.
Hoe werkt het?
Spoel de appel af. Bevestig het aan de dunschiller en stel het mes zo af dat het op de gewenste dikte schilt.
Draai het handvat rond en de appel wordt in spiraaltjes geschild.
Je kan blijven doordraaien tot je alleen een klokhuis overhoud.
Hoe maak je appelchips:
Leg de dunne, geschilde appelschijfjes met bakpapier op een bakplaat Bestrooi ze met kaneel of kaneelsuiker. Droog ze in de oven op ongeveer 100 graden voor ongeveer 2 uur, tot ze droog en knapperig zijn. Houd ze in de gaten. Als je een hele nieuwe oven hebt, doe dan iets tussen de ovendeur zodat de stoom kan ontsnappen.
Als je een hete stookruimte of iets dergelijks hebt, kun je daar ook appelchips aan een touwtje drogen. Het duurt een paar dagen, dan zijn ze droog.
Bewaren ze in een afgesloten blik. Als ze zacht worden, maak je ze gemakkelijk weer 15 min krokant in de oven op 110 graden.
Artikelnummer | 1024-150086 |
---|---|
Leeftijd | 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11+ jaar, Senior |
Geschikt voor | Observatie , Zelfbehulpzaamheid |
Materiaal | Metaal |
Onderhoud | Afvegen met een vochtig doekje |
Neem mee | in de tuin, in het klaslokaal |
Afmetingen: | 25 x 13,5 x 10,2 cm. |
Login and Registration Form